На Рахівщині відбудеться етно-фестиваль з приготування баранини на відкритому вогні

👁 372    |    Опубліковано: 19.09.2016 о 11:33    |    Автор:    |   
Категорії: Новини Рахова   |   

 


 


smazheniy-baranchyk-2016Під промовистою назвою “Смажений баранчик” 25 вересня в селі Лазещина, що на закарпатській Гуцульщині, відбудеться карпатський кулінарний етно-фестиваль з приготування баранини на відкритому вогні «Смажений баранчик».
Дійство відбуватиметься серед Карпат, біля підніжжя мальовничих Петроса і Говерли.
Одна із основних складових свята – приготування різноманітних страв із баранини.
Свої кулінарні здібності демонструватимуть близько 20 кухарів-аматорів та професійних кухарів, серед яких і команда відомого закарпатського ресторану “Деца унотаря” на чолі з його автором гумористом Павлом Чучкою.
Все дійство супроводжуватиметься народною і естрадною музикою за участі популярних артистів української естради.
Туристи, які планують провести вихідні у гірській Лазещині, в суботу матимуть можливість піднятися на Петрос чи Говерлу або відвідати майстер-клас із приготування овечого сиру на місцевій полонині.

smazheniy-baranchyk-2016-1

Фестиваль, що відбуватиметься вперше, організатори планують проводити щороку.
Свято проходитиме за ініціативи та під патронатом народного депутата України Василя Петьовки.
Отож, 25 вересня, – с. Лазещина Рахівського району Закарпатської області
Початок о 14.00 год.

Share

Яндекс.Метрика