• Для людей із порушеннями зору
  • A-
    A+
ДО УВАГИ ВЛАСНИКІВ ТУРИСТИЧНИХ САДИБ РАХІВЩИНИ
опубліковано: 07.12.2019р. о 12:42, автор: Рахівська міська рада

11-12 грудня власників зелених садиб та готелів запрошують на туристичний бізнес-форум «Як розвиватись та заробляти малому бізнесу в Карпатах?», який відбудеться у смт. Славське. 

В рамках форуму визначать поняття «сучасний турист» та з’ясують, які у нього запити.

Окрім того, обговорять, як правильно налагодити співпрацю із туристичними операторами і вийти на англомовний туристичний ринок, а також порушать питання підбору, навчання і мотивації персоналу, налагодження бізнес-процесів.

Серед спікерів форуму – експерти із багаторічним досвідом роботи у туристичній сфері: засновник та генеральний директор компанії “Карпати.інфо” та туристичного оператора “Karpaty.travel” Ганна Сидоренко, голова комісії туризму та курортів у Львівській області в Громадській раді при Львівській ОДА Оксана Черепанич, засновник рекрутингової агенції Red Berry та HR-директор курортного готелю “ТАОР-Карпати” Ольга Добровольська, заступник директора ТзОВ “Карпати.інфо”, директор з розвитку школи іноземних мов “KISchool” Ірина Женчур.

Детальніше за посиланням:

https://loda.gov.ua/news?id=48826&fbclid=IwAR0YWKuB6O0WXtY11Cv2nki-Du3NDWEOqrjL0fYk6m7VBnLTSCXhmPXpAB8#.Xegvez_tmOA.facebook