• Для людей із порушеннями зору
  • A-
    A+
З початку 2021 року на Рахівщині зафіксовано 9 пожеж
опубліковано: 13.01.2021р. о 09:58, автор: Рахівська міська рада

Від початку нового 2021 року минуло лише 2 тижні, а у Рахівському районі вже зафіксовано 9 пожеж! Причинами їх виникнення є: порушення правил пожежної безпеки при монтажі та експлуатації електромережі, пічного обладнання, необережність під час паління та дитячі пустощі з вогнем. Також зафіксовано два випадки загорання сажі в димарі, які були ліквідовані власниками будинків самостійно, що також є свідченням необачності господарів під час користування печами.
Зважаючи на це, інспекторський склад Рахівського районного відділу ДСНС Закарпаття вкотре нагадує про дотримання правил пожежної безпеки в побуті. Зокрема, не забувайте регулярно слідкувати за станом пічного опалення, димарів та їх засміченісттю сажею. Також важливим обов’язком дорослих в кожній сім’ї є виховання в дітей культури безпечної поведінки та навчання їх протипожежним основам.
Ще більше інформації про пожежі, надзвичайні ситуації та інші актуальні події, що виникали на території Рахівського району на офіційній сторінці в соціальній мережі Facebook – Рахівський РВ ДСНС Закарпаття.