• Для людей із порушеннями зору
  • A-
    A+
Захід до Дня захисту дітей відбувся у Рахові (ФОТО)
опубліковано: 04.06.2024р. о 09:17, автор: Рахівська міська рада

Щороку, в перший день літа, відзначається Міжнародний день захисту дітей, який покликаний привернути увагу до захисту прав дитини і нагадати  суспільству про необхідність захищати права малечі, прагнути, щоб усі діти росли щасливими і в майбутньому стали хорошими батьками і громадянами своєї країни. Захід відбувся у Рахові вчора,  3 червня.

Привітала зі святом дітей керуюча справами Рахівської міської ради Ірина СЕНЮК. У привітальних словах вона наголосила, що наші діти – це найдорожче що в нас є, якими вони виростуть, такою буде і наша держава.

Вихованці ЦНТДЮТ подарували присутнім запальні танці, вірші, милозвучні пісні, виставку творчих робіт випускників «Студії образотворчого мистецтва». Гарним доповненням свята була гра на музичних інструментах у виконанні учнів школи мистецтв Рахівської міської ради. Керівники гуртків декоративно-ужиткового напряму провели майстер-класи за різними напрямами роботи.

Святково-розважальне дійство проходило на площі перед Рахівським будинком культури. Діти малювали на асфальті, розважалися безкоштовно на батуті та смакували морозиво. Захід продовжився в бібліотеці філії для дітей, де було проведено ознайомчу екскурсію та вікторину завідувачкою Євою ДІДИК та бібліотекаркою Любов’ю ЛАЗОРЯК.

Солодкий стіл та подарунки для дітей вручили завдяки меценатам – приватному підприємцю Олексію ШЕМОТІ та ГО «Волонтери Рахівщини».

Захід підготували Служба у справах дітей Рахівської міської ради, Центр науково-технічної, дитячої, юнацької творчості, працівники Рахівського районного управління ГУ ДСНС України в Закарпатській області та Рахівського відділу поліції ГУ національної поліції України в Закарпатській області.