• Для людей із порушеннями зору
  • A-
    A+
Відкриття шелтера в місті Рахів по вулиці Ст. Бойка, 5
опубліковано: 02.08.2024р. о 09:31, автор: Рахівська міська рада

 

У понеділок, 29 липня відбулося відкриття шелтера для внутрішньо переміщених осіб (ВПО), який знаходиться по вул. Ст.Бойка, 5 в місті Рахів. Реалізація здійснювалася в рамках проєкту з реконструкції приміщень, які перебувають в комунальній власності громади разом з Рахівською міською радою та спільно з громадськими організаціями з Чехії «Přes hranice EU», «Людина в біді», а також ГО «Людина в біді – Словаччина» та ГО «Проліска» (Україна).

Відкриття відбулося за присутності в.п. міського голови, секретаря ради та виконкому Молнара Євгена Євгеновича, директора КНП «Рахівська районна лікарня» Симулика Володимира Корнелійовича та представника чеської організації «Людина в біді» Ігнатишина Руслана Михайловича.

Під час візиту було проведено розмову про те, як разом змогли досягти бажаного результату, а також, про те, що ще можливо покращити для комфортного проживання, адже спільними  зусиллями облаштували сорок сім ліжко-місць, дев’ять з яких вже заселено, і ми продовжуємо й надалі працювати, щоб допомогти тим хто цього потребує.

Завдяки цій співпраці було реалізовано проведення ремонту на двох об’єктах, які облаштували для ВПО, ми вдячні партнерам за допомогу та сподіваємося, що подальша співпраця принесе нові корисні проєкти. Все буде Україна!!!