• Для людей із порушеннями зору
  • A-
    A+
Реабілітаційне відділення на базі КНП «Рахівська РЛ»
опубліковано: 05.08.2024р. о 15:07, автор: Рахівська міська рада

Сьогодні в.п. міського голови Євген Молнар спільно з головою Рахівської районної державної адміністрації-начальником районної військової адміністрації Владіславом Кичом відвідали нещодавно створене реабілітаційне відділення на базі КНП «Рахівська РЛ».

Тут вже проходять реабілітацію герої – військовослужбовці, які отримали різні види поранень та потребують допомоги.

Протягом всього етапу реабілітації забезпечується надання висококваліфікованої допомоги спеціалістами лікарні. Відділення забезпечує комплексний підхід до реабілітації пацієнтів, які потребують відновлення після серйозних травм, операцій та хворих після перенесеного мозкового інсульту.

Для надання реабілітаційної допомоги за найкращими міжнародними стандартами, відділення оснащене за підтримки Швейцарії в межах проєкту “реабілітація травм війни в Україні”, що впроваджується Благодійним фондом “Пацієнти України”, різними тренажерами та обладнанням для абсолютно різних видів реабілітації, також представлені всі необхідні предмети, щоб пацієнти після травм мали змогу адаптовуватися до побутового середовища.

Відкриття реабілітаційних відділень як ніколи на часі. Ми живемо в умовах повномасштабної війни, тож такі послуги найбільш затребувані.

Саме тому розвиток системи реабілітації – ключове завдання медичної сфери району на найближчі роки.

Нехай це відділення стане історією успіху людей, які віддали здоровʼя, захищаючи нашу державу. А держава, в свою чергу, допомагає їм повернути втрачені можливості.

      Дякуємо всім, хто причетний до відкриття відділення та за можливість підтримувати наших військових.

Разом ми сильні! Разом до Перемоги!!!

Дякуємо всім, хто у лавах ЗСУ виборює майбутнє для нашої держави. Наше завдання, щоб кожен воїн та ветеран, який цього потребуватиме, проходив лікування та реабілітацію у таких гідних умовах. Працюємо над цим.